Rágcsáló - és rovarirtás garanciával! Egér - és patkányirtás, valamint egyéb kártevő kisemlősök elleni védelem!
Rovarirtás - Csótányirtás, hangya-, poloska-, bolha és darázsirtás, teljes körű féregirtás és növényvédelem!
Munkavédelmi cipők, bakancsok szakszerű fertőtlenítése kedvező egységáron, garanciával! Árvízi területek fertőtlenítése!
Keressen minket! Cidox Szakvállalat! Telefon:+36 34 / 361 - 042 | e-mail:cidox@freemail.hu !

NE FELEDJE! Az irtási kötelezettség: 1997. évi CLIV. törvény 73. § (1) bekezdés szerint: Járványügyi rendelet alapján kötelező rágcsálóirtás és rovarirtás!

bglineyellow

 253cidox logo

 

Cím: 2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 25.  

Telephely: 2840 Oroszlány, Asztalos János utca 647 Hrsz.

Telefon: +36  34 / 361 - 042  |  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 bglineyellow

 

Rágcsálóirtás Balesetvédelmi Tájékoztató!

A patkánymentesítéshez felhasznált csalétek hatóanyaga, cumarin típusú véralvadásgátló szer. Vivőanyagát gazdasági abrakból és egyéb ízesítő adalékanyagból megfelelő arányban összeállított keverék képezi.

A kész csalétek feltűnő színű. Rendkívül ízletes, ezért nemcsak a patkányok, hanem elsősorban a darakeverékkel etetett állatok is szívesen fogyasztják. A méregre legérzékenyebbek a patkányok. Ha a háziállatok több napon át esznek a csalétekből, a méreg hatására vérzékenység, majd általános gyengeség jelentkezhet. A vér rosszul vagy egyáltalán nem alvad meg. A legkisebb sérüléseken, sőt a természetes testnyílásokon külső behatás nélkül megindul a vérzés.

A baleset elkerülése érdekében, a mentesítés idején a következő rendszabályokat kell betartani:

 1. A méreghelyekhez hozzányúlni, azokat áthelyezni vagy megszüntetni szigorúan TILOS!
 2. A mentesítés idején a méreghelyek közelében gyermekeket felügyelet nélkül hagyni nem szabad!
 3. A mentesítés alatt álló területen állatokat szabadon tartani szigorúan tilos!
 4. A méreghelyekből történő fogyasztás, vagy vérzékenység észlelése esetén azonnal orvoshoz, illetve állatorvoshoz kell fordulni!
 5. Mérgezés esetén„K 1” vitamint kell adni!
 6. A balesetvédelmi tájékoztatóban foglaltak be nem tartása miatt bekövetkezett balesetekért, vagy egyéb károkért felelősség a CIDOX Rovar - és Rágcsálóirtó Vállalkozást nem terheli. 

Rágcsálóirtás ahogyan mi csináljuk!

Amennyiben Önnek is meggyűlt a baja a rágcsálókkal, de a házilagos rágcsálóirtás nem vált be, hívjon minket bizalommal.
Szakképzett kollégáink a rágcsálóirtás műveletét hatékonyan és szakszerűen végzik el. A professzionális rágcsálóirtás során alkalmazott módszerekkel történő irtás garantáltan 100%-os eredménnyel zárul, a probléma megszűnik.

 • ügyeleti rendszert tartunk fenn, akár aznap tudunk reagálni a problémákra
 • kiszállási költség nincs
 • az ország egész területén
 • költséghatékonyság
 • jó minőség

A rágcsálóirtás és a vonatkozó jogszabályok

 1. évi CLIV. törvény 73. § (1) bekezdés szerint:

„A betegségeket terjesztő vagy egészségügyi szempontból káros, külön jogszabályban meghatározott rovarok és rágcsálók irtásáról a terület, épület tulajdonosának, illetve kezelőjének rendszeresen gondoskodnia kell. A terület, illetve épület használói az irtást tűrni kötelesek.”

Az egér- és a patkányirtásnál véralvadásgátló (mely illatosított) hatóanyagú csalétek kihelyezése történik zárt etetőedényekben. Az állat az evés után 24-72 órán belül belső vérzésben elpusztul. A csalétek emberre, kutyára vagy macskára, illetve környezetére biztonságos.

Munkavégzésünk során csak a „Johan Béla” Országos Epidermiológiai Központ Dezinszekciós és Deratizációs osztálya által kiadott „Tájékoztató az engedélyezett irtószerekről és az egészségügyi kártevők elleni védekezés szakmai irányelveiről” című szakkönyvben engedélyezett irtószereket használjuk fel.

szolgaltatasaok bg


Fertőtlenítés garanciával! Munkavédelmi bakancsok, cipők, csizmák, ruhák,

egyéb, gázosításos eljárással történő fertőtlenítése, egységáron, garanciával!


 

Oldalon sütiket használunk! Bővebben!