Rágcsálóirtás Balesetvédelmi Tájékoztató

A patkánymentesítéshez felhasznált csalétek hatóanyaga, cumarin típusú véralvadásgátló szer. Vivőanyagát gazdasági abrakból és egyéb ízesítő adalékanyagból megfelelő arányban összeállított keverék képezi.

A kész csalétek feltűnő színű. Rendkívül ízletes, ezért nemcsak a patkányok, hanem elsősorban a darakeverékkel etetett állatok is szívesen fogyasztják. A méregre legérzékenyebbek a patkányok. Ha a háziállatok több napon át esznek a csalétekből, a méreg hatására vérzékenység, majd általános gyengeség jelentkezhet. A vér rosszul vagy egyáltalán nem alvad meg. A legkisebb sérüléseken, sőt a természetes testnyílásokon külső behatás nélkül megindul a vérzés.

A baleset elkerülése érdekében, a mentesítés idején a következő rendszabályokat kell betartani:

1. A méreghelyekhez hozzányúlni, azokat áthelyezni vagy megszüntetni szigorúan TILOS!

2. A mentesítés idején a méreghelyek közelében gyermekeket felügyelet nélkül hagyni nem szabad!

3. A mentesítés alatt álló területen állatokat szabadon tartani szigorúan tilos!

4. A méreghelyekből történő fogyasztás, vagy vérzékenység észlelése esetén azonnal orvoshoz, illetve állatorvoshoz kell fordulni!

5. Mérgezés esetén „K 1” vitamint kell adni!

6. A balesetvédelmi tájékoztatóban foglaltak be nem tartása miatt bekövetkezett balesetekért, vagy egyéb károkért felelősség a

   CIDOX Rovar - és Rágcsálóirtó Vállalkozást nem terheli.

CIDOX  Vállalkozás  2840 Oroszlány, Bánki Donát u. 25. | Telefon: 06-34/361-042

A balesetvédelmi tájékoztatóban foglaltakat tudomásul vettem.

 

Rágcsálóirtás ahogyan mi csináljuk!

Amennyiben Önnek is meggyűlt a baja a rágcsálókkal, de a házilagos rágcsálóirtás nem vált be, hívjon minket bizalommal.
Szakképzett kollégáink a rágcsálóirtás műveletét hatékonyan és szakszerűen végzik el. A professzionális rágcsálóirtás során alkalmazott módszerekkel történő irtás garantáltan 100%-os eredménnyel zárul, a probléma megszűnik.

- ügyeleti rendszert tartunk fenn, akár aznap tudunk reagálni a problémákra.
- kiszállási költség nincs
- az ország egész területén
- költséghatékonyság
- jó minőség

szolgaltatasaok bg

A rágcsálóirtás és a vonatkozó jogszabályok

1997. évi CLIV. törvény 73. § (1) bekezdés szerint:

„A betegségeket terjesztő vagy egészségügyi szempontból káros, külön jogszabályban meghatározott rovarok és rágcsálók irtásáról a terület, épület tulajdonosának, illetve kezelőjének rendszeresen gondoskodnia kell. A terület, illetve épület használói az irtást tűrni kötelesek.”

Az egér- és a patkányirtásnál véralvadásgátló (mely illatosított) hatóanyagú csalétek kihelyezése történik zárt etetőedényekben. Az állat az evés után 24-72 órán belül belső vérzésben elpusztul. A csalétek emberre, kutyára vagy macskára, illetve környezetére biztonságos.

Munkavégzésünk során csak a „Johan Béla” Országos Epidermiológiai Központ Dezinszekciós és Deratizációs osztálya által kiadott „Tájékoztató az engedélyezett irtószerekről és az egészségügyi kártevők elleni védekezés szakmai irányelveiről” című szakkönyvben engedélyezett irtószereket használjuk fel.

ELÉRHETŐSÉGÜNK >>

Bejelentkezés

ONLINE

Jelenleg 6 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

SUPID.A.M. © 2015. Cidox szakvállalat. Minden jog fenntartva!

Cidox Szakvállalat - 2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 25. |  2840 Oroszlány, Asztalos János utca 647 Hrsz. |  Tel.: +36  34 / 361 - 042 |  E - mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.