Munkavédelmi bakancsok, cipők, csizmák, ruhák, egyéb, gázosításos eljárással történő fertőtlenítése, egységáron, garanciával!

Cégünk az alábbi fertőtlenítési feladatok elvégzését vállalja:fertotlenites bg

- termőföld, termőterület fertőtlenítés

- árvízterület, ártér fertőtlenítés

- gabonatároló, takarmánytárolófertőtlenítés

- betárolt termény és takarmány fertőtlenítés

- hulladéktároló és hulladéktovábbító rendszer fertőtlenítés

- munkavédelmi lábbeli fertőtlenítés

A betakarított termények tárolása során a raktári rovarok, rágcsálók, és egyéb kártevők okozzák a legnagyobb károkat, hiszen a silókban természetes ellenségeiktől védett helyen vannak, és táplálék is bőven áll rendelkezésükre szaporodásukhoz. A fertőtlenítés egyrészt preventív, megelőző védelemre szolgálhat, másrészt a már kialakult fertőzés felszámolására és a további veszteségek megszüntetésére. Az elszaporodott kártevők a jelentős anyagi veszteségek mellett különféle betegségek hordozói és terjesztői is, ezért járványügyi szempontból is fontos a fertőtlenítés minden olyan helyen, ahol élelmiszerek és élelmiszer alapanyagok kerül raktározásra, feldolgozásra, szállításra és fogyasztása. A fertőtlenítés módszere mindig az adott terület és a fertőtlenítésre kijelölt cél függvénye. 

Fertőtlenítés gázosítással: Célja a tárolt és fertőzött termény raktári kártevőktől való mentesítése. A gázosítással a további minőségi romlás magakadályozását érjük el. A terményfertőtlenítést, gázosítást és raktár fertőtlenítést vállalatunk egy munkafázisban, komplex módon végzi. A gázosítással történő fertőtlenítést PH3 (foszfor-hidrogén) gázzal végezzünk, amely anyag erősen mérgező: belégzése vagy lenyelése halálos is lehet, valamint a gázképződéssel robbanásveszélyes elegy képződhet. Épp ezért, az ilyen gázosító szereket és készítményeket kizárólag gázmesteri szakképesítéssel rendelkező szakember vásárolhatja meg és kezelheti. A fertőtlenítés előtt a gázmester tájékoztatja a fertőtlenítésre kijelölt terület tulajdonosát/felelős vezetőjét a biztonsági rendszabályokról és egészségvédelmi előírásokról.

Fertőtlenítés preventív kezeléssel, terményvédelem: A betárolással egy időben kell elvégezni, a kártevőktől mentes termény raktárba történő betárolásakor, amelyet vállalatunk komplex módon végez a legjobb hatásfokú szisztemikus, mélyhatású, kontakt készítményekkel.

Hulladéktárolók fertőtlenítése: A hulladékgyűjtő eszközök fertőtlenítésére vonatkozó jogszabály alapján az Arzén Kft. két havonta végzi, külön jogszabályban meghatározott fertőtlenítő szerek felhasználásával, a városi lakótelepek hulladékgyűjtő eszközeinek fertőtlenítését.

Árvízi területek fertőtlenítése: Árvíz sújtotta területek, önkormányzati területek, közterületek fertőtlenítése garanciával, referenciával. Több éves szakmai tapasztalat, kedvező árak.

Munkavédelmi cipők, bakancsok fertőtlenítése:

bakancs bg

Munkavédelmi cipők, bakancsok fertőtlenítése:

Hogyan csináljuk mi?

Átvétel:

- nagyobb szennyeződéstől, sártól való mentességgel,

- szállithatósági csomagolással, (általában zsák)

- átadási bizonylattal hozzuk el.(általában szállítólevél)

Fertőtlenítés:

A munkavédelmi bakancsokat, cipőket, a fertőtlenítésről szóló törvény szerint kell fertőtleníttetni!

Ezért szakembereink a fertőtlenítést, fumigálást az alábbi antimikrobiális hatásspektrummal végzik:

- baktericid, mykobaktericid,

- fungicid (gombaölő), virucid (vírusölő), külön kiemelve a széles hatásspektrumú virucid hatást

- Hepatitis B és HIV/AIDS vírusinaktíváló hatás.

A fertőtlenítési idő a szállítástól számítva, minimum 5 nap!

A munkákról angol, vagy magyar nyelvű fertőtlenítési/fumigálási jegyzőkönyvet állítunk ki. (A jegyzőkönyvet a megrendelőnek is igazolnia kell)

A fertőtlenített termékeket:

- "Ci"PLOMBÁVAL,

- „FERTŐTLENÍTVE" felirattal,

- TANÚSÍTVÁNNYAL látjuk el, és

- újra csomagolva adjuk át.

Munkavédelmi bakancsok, cipők, csizmák, ruhák, egyéb, gázosításos eljárással történő fertőtlenítése, egységáron, garanciával!

Bejelentkezés

ONLINE

Jelenleg 2 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

SUPID.A.M. © 2015. Cidox szakvállalat. Minden jog fenntartva!

Cidox Szakvállalat - 2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 25. |  2840 Oroszlány, Asztalos János utca 647 Hrsz. |  Tel.: +36  34 / 361 - 042 |  E - mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.